Freestyle Holland

topbanner_-groep
topbanner_-fhwt1
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-floran2
topbanner_-cross
topbanner_-rookies1
topbanner_-treintje
topbanner_-spread1
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-floran1
topbanner_-rookies2
topbanner_-treintje1
topbanner_-combi-frontflipF

Welkom op de website van Freestyle Holland

Deze website houdt je op de hoogte van de activiteiten van Freestyle Holland. Actuele trainingsdata, events, camps en wedstrijden. En natuurlijk nieuws uit de rest van de freestylewereld.

Heb je vragen? Stuur een mailtje aan info@freestyleholland.nl

          Wil je lid worden? klik dan op deze button:        

Seizoen gestart

6 oktober 2017

Het winter skiseizoen is weer gestart!! We hebben 10 nieuwe leden mogen begroeten en zijn gestart op drie trainingsdagen. Op de website kun je de trainingsdagen, alsmede ook de informatie over de aankomende Camps terugvinden. Lees meer...

Welkom nieuwe wedstrijdteam leden

1 augustus 2017

Het wedstrijdteam heeft twee nieuwe rookies aan boord: Niels Engelen en Wolf Walraven. Het bestuur wenst ze veel succes in het wedstrijdteam! Lees meer...

BigAir trainingen gaan beginnen

31 maart 2017

Als eerste en enige skiclub in Nederland heeft Freestyle Holland de permanente beschikking over een Big AirBag!! Een Big AirBag is een enorm luchtkussen dat achter een schans ligt en waarmee veilig (nieuwe) sprongen kunnen worden geoefend. De landing/val wordt opgevangen door de Big AirBag. Lees meer...

#FHCK groot succes

28 maart 2017

Afgelopen weekend werden de Freestyle Holland clubkampioenschappen afgewerkt. Met het grootste aantal deelnemers sinds jaren werden er in de diverse klasse de kampioenen bepaald. Alle foto's van de wedstrijddag zijn vanaf vandaag te bekijken en te downloaden. Lees meer...

Clubwedstrijd 25 maart a.s.

25 maart 2017

De jaarlijkse Freestyle Holland clubwedstrijd staat weer op het programma. Een wedstrijd waar alle leden aan mee kunnen doen, van jong tot oud.We verwachten dit jaar een record aan inschrijvingen. Ook zijn natuurlijk alle fanatieke supporters dit jaar weer van harte welkom. Schrijf je vandaag nog in! Lees meer...