Freestyle Holland

topbanner_-rookies
topbanner_-stan
topbanner_-nieuwepakken
topbanner_ combi buckels
topbanner_-floran
topbanner_ NK
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-cross

Welkom op de website van Freestyle Holland

Deze website houdt je op de hoogte van de activiteiten van Freestyle Holland. Actuele trainingsdata, events, camps en wedstrijden. En natuurlijk nieuws uit de rest van de freestylewereld.

Heb je vragen? Stuur een mailtje aan info@freestyleholland.nl

          Wil je lid worden? klik dan op deze button:        

BigAir trainingen gaan beginnen

31 maart 2017

Als eerste en enige skiclub in Nederland heeft Freestyle Holland de permanente beschikking over een Big AirBag!! Een Big AirBag is een enorm luchtkussen dat achter een schans ligt en waarmee veilig (nieuwe) sprongen kunnen worden geoefend. De landing/val wordt opgevangen door de Big AirBag. Lees meer...

#FHCK groot succes

28 maart 2017

Afgelopen weekend werden de Freestyle Holland clubkampioenschappen afgewerkt. Met het grootste aantal deelnemers sinds jaren werden er in de diverse klasse de kampioenen bepaald. Alle foto's van de wedstrijddag zijn vanaf vandaag te bekijken en te downloaden. Lees meer...

Clubwedstrijd 25 maart a.s.

25 maart 2017

De jaarlijkse Freestyle Holland clubwedstrijd staat weer op het programma. Een wedstrijd waar alle leden aan mee kunnen doen, van jong tot oud.We verwachten dit jaar een record aan inschrijvingen. Ook zijn natuurlijk alle fanatieke supporters dit jaar weer van harte welkom. Schrijf je vandaag nog in! Lees meer...

Kwalificaties voor FH Clubkampioenschappen afgerond

25 maart 2017

De kwalificaties voor de aankomende FH clubkampioenschappen zijn afgerond. De tijden zijn hier te downloaded ter inzage. Komende zaterdag worden de indelingen voor de wedstrijd kenbaar gemaakt afhankelijk van het aantal deelnemers. Je kunt je nog steeds inschrijven voor de wedstrijden, ook als je geen kwalificatie hebt kunnen doen. Lees meer...

Slalomtraining 22 februari 2017

21 februari 2017

Woensdag 22 februari organiseerde Freestyle Holland een speciale Slalom Training voor al hun leden. Zowel bij de kids als de volwassenen kon onze Belgische Alpine skiër Sebastiaan de fijne kneepjes van het skiën om de palen bij brengen. Lees meer...