Freestyle Holland

topbanner_-treintje
topbanner_-cross
topbanner_-rookies1
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-spread1
topbanner_-groep
topbanner_-rookies2
topbanner_-treintje1
topbanner_-floran1
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-fhwt1
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-floran2

Welkom op de website van Freestyle Holland

Deze website houdt je op de hoogte van de activiteiten van Freestyle Holland. Actuele trainingsdata, events, camps en wedstrijden. En natuurlijk nieuws uit de rest van de freestylewereld.

Heb je vragen? Stuur een mailtje aan info@freestyleholland.nl

          Wil je lid worden? klik dan op deze button:        

Kwalificaties voor FH Clubkampioenschappen afgerond

25 maart 2017

De kwalificaties voor de aankomende FH clubkampioenschappen zijn afgerond. De tijden zijn hier te downloaded ter inzage. Komende zaterdag worden de indelingen voor de wedstrijd kenbaar gemaakt afhankelijk van het aantal deelnemers. Je kunt je nog steeds inschrijven voor de wedstrijden, ook als je geen kwalificatie hebt kunnen doen. Lees meer...

Slalomtraining 22 februari 2017

21 februari 2017

Woensdag 22 februari organiseerde Freestyle Holland een speciale Slalom Training voor al hun leden. Zowel bij de kids als de volwassenen kon onze Belgische Alpine skiër Sebastiaan de fijne kneepjes van het skiën om de palen bij brengen. Lees meer...

30 maart a.s. Algemene Ledenvergadering

1 februari 2017

Donderdag 30 maart jl a.s. stond de Freestyle Holland Algemene Ledenvergadering 2017 op het programma. Het afgelopen is positief afgerond en de planning en view naar voren zijn daarmee afgestemd met alle leden. Lees meer...

Wedstrijd programma bekend

24 januari 2017

Het wedstrijd programma waaraan FH deelneemt is bekend. Er worden mogelijkheden geboden om aan diverse moguls/dual moguls wedstrijden mee te doen, bij voldoende animo vanuit de club georganiseerd, anderszins zullen individuele skiers afreizen naar de wedstrijden. Lees meer...

Moguls wedstrijd Feldberg (DUI)

24 januari 2017

Aankomende 18 en 19 februari zal het wedstrijdteam een mogul wedstrijd bijwonen in Feldberg. Deze piste in het zuiden van Duitsland is een bekende mogul piste voor FH. Dit jaar zal FH met een groot team aanwezig zijn bij deze wedstrijd. Lees meer...