Freestyle Holland

topbanner_ NK
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-floran
topbanner_-rookies
topbanner_-cross
topbanner_ combi buckels
topbanner_-nieuwepakken
topbanner_-stan

Welkom op de website van Freestyle Holland

Deze website houdt je op de hoogte van de activiteiten van Freestyle Holland. Actuele trainingsdata, events, camps en wedstrijden. En natuurlijk nieuws uit de rest van de freestylewereld.

Heb je vragen? Stuur een mailtje aan info@freestyleholland.nl

          Wil je lid worden? klik dan op deze button:        

Geslaagd NK Moguls 2015

9 mei 2015

vond in Kaprun op de Kitzsteinhorn het NK Moguls 2015 plaats. Een zeer geslaagd event waarbij naast Nederlandse deelnemers ook freestylers uit Oostenrijk, Duitsland, Engeland en Slovenië hebben deelgenomen. Lees meer...

Genomineerde Sportkampioenen

12 februari 2015

Op woensdag 11 februari vond voor de vijfde maal het sportgala van de gemeente Valkenswaard plaats. De organisatie was in handen van de Sportraad Valkenswaard, in nauwe samenwerking met de gemeente Valkenswaard en het Platform Gehandicapten. Het sportgala werd gehouden in de theaterzaal van cultuurcentrum De Hofnar. Lees meer...

Clubwedstrijd zondag 29 maart

8 februari 2015

Zondag 29 maart is het weer zo ver, onze grote jaarlijkse Freestyle Holland Clubwedstrijd! Doe mee en nodig je ouders, opa's, oma's, familie en vrienden uit om te komen kijken naar dit geweldige event! Lees meer...

FIS Wedstrijd Prato Leventina (Zwitserland)

8 februari 2015

In de aankomende carnavalsweek vertrekt het wedstrijdteam, onder leiding van André Corstjens en Desiree Berghuis, naar Airole / Prato Leventina in Zwitserland om daar de FIS wedstrijd duels en singles mee te doen. Lees meer...

Demi Corstjens wil naar OS2018

20 januari 2015

VALKENSWAARD – De Olympische Winterspelen in Sochi zijn nog maar net voorbij, maar Demi Corstjens kijkt al vooruit naar de volgende in Pyeongchang (Zuid-Korea). Dan wil de Valkenswaardse freestyle skiester er immers bij zijn. In Nederland staat zij immers op eenzame hoogte op het onderdeel single moguls, maar ook internationaal timmert ze heel aardig aan de weg. ‘De Spelen zijn toch het hoogst haalbare. Dat is mijn doel’ Lees meer...