Freestyle Holland

topbanner_-cross
topbanner_-fhwt1
topbanner_-groep
topbanner_-floran1
topbanner_-rookies2
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-rookies1
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-treintje
topbanner_-treintje1
topbanner_-floran2
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-spread1

De Organisatie

Het bestuur van Freestyle Holland zet zich in om om in clubverband recreatief freestyle skieën mogelijk te maken, maar ook het wedstrijdgericht skieën tot Europacup of Worldcup niveau.

Het bestuur bestaat uit:

  • Igor Burger - Voorzitter 
  • Esther Steding - Secretaris
  • Hetty Lammers - Penningmeester
  • Jeffrey Bignell - Coördinator Kidsclub
  • Rob Verhoeven - Teammanager

 

Freestyle Holland organiseert het gehele jaar door freestyle trainingen in binnen-en buitenland. Sinds 2006 beschikt Freestyle Holland over 2 trainingslocaties namelijk bij Aquabest in Best en bij Montana snowcenter in Westerhoven.

Vanaf de eerste woensdag van oktober starten ieder jaar de trainingen op de skibaan van Montana snowcenter. De trainingen vinden wekelijks plaats tot en met maart. Het seizoen wordt afgesloten met een clubwedstrijd in maart

Van 1 mei tot 1 oktober kan er op de waterjump bij Adventure & Thrill bij Aquabest in Best geoefend worden. Ook hier blijft de woensdagavond de vaste Freestyle Holland avond.

Verder organiseert Freestyle Holland ook Freestyle Camps naar het buitenland die vaak in Hintertux (Oostenrijk) plaats vinden.

De organisatie van clinics of introductielessen behoort ook tot de mogelijkheden die Freestyle Holland biedt.

Ook worden er wedstrijden georganiseerd op beide trainingslocaties die zowel een club als internationaal karakter kunnen hebben.