Freestyle Holland

topbanner_-rookies2
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-treintje1
topbanner_-clubkampioen
topbanner_-cross
topbanner_-spread1
topbanner_-floran1
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-sponsoren
topbanner_-rookies1
topbanner_-treintje
topbanner_-floran2
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-fhwt1

De Organisatie

Het bestuur van Freestyle Holland zet zich in om om in clubverband recreatief freestyle skieën mogelijk te maken, maar ook het wedstrijdgericht skieën tot Europacup of Worldcup niveau.

Het bestuur bestaat uit:

  • Igor Burger - Voorzitter 
  • Esther Steding - Secretaris
  • Hetty Lammers - Penningmeester

Daarnaast hebben we nog de volgende rollen:

  • Casper Doppen - Coördinator Kidsclub
  • Rob Verhoeven - Teammanager

 

Freestyle Holland organiseert het gehele jaar door freestyle trainingen in binnen-en buitenland. Sinds 2006 beschikt Freestyle Holland een fantastische trainingslokatie Montana snowcenter in Westerhoven.

Vanaf de eerste woensdag van oktober starten ieder jaar de trainingen op de skibaan van Montana snowcenter. De trainingen vinden wekelijks plaats tot en met maart. Het seizoen wordt afgesloten met een clubwedstrijd in maart

Het hele jaar door kan de club trainen op sprongen op de BigAirBag. I.s.m. met Montana Snowcenter heeft Freestyle Holland als enige de beschikking over deze airbag. In het verleden werd er nog wel eens gebruik gemaakt van een waterschans, maar dat vonden de kinderen veel te koud en konden ze niet voldoende sprongen maken tijdens het trainen. 2 jaar geleden is Freestyle Holland overgaan op de BigairBag. Een groot succes, want vele kids maken nu veel vroeger beter sprongen. 

Verder organiseert Freestyle Holland ook Freestyle Camps naar het buitenland die vaak in Hintertux (Oostenrijk) plaats vinden.

De organisatie van clinics of introductielessen behoort ook tot de mogelijkheden die Freestyle Holland biedt.

Ook worden er wedstrijden georganiseerd op beide trainingslocaties die zowel een club als internationaal karakter kunnen hebben.