Freestyle Holland

topbanner_-rookies
topbanner_-nieuwepakken
topbanner_-floran
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_ NK
topbanner_ combi buckels
topbanner_-stan
topbanner_-cross

Trainingen in volle gang

1 december 2016

De trainingen zijn inmiddels weer in volle gang en wordt er onder leiding van Jeffrey Bignell en Demi Corstjens goed getraind in de buckels. In de diverse teams (rookies, wedstrijdteam) worden de specifieke verbeterpunten opgepakt en meegenomen naar de volgende training of wedstrijd. 

Gedurende het jaar word er op specifieke punten getraind en worden de trainingen afgestemd op de mogelijkheden en uitdagingen van de skieer. In onze ski hal in Westerhoven hebben we de mogelijkheid om een volledig buckel spoor af te werken om vervolgens op een hoge en lage schans (zie foto) een spread, twister, nackflip of frontflip af te ronden. Natuurlijk krijgen de skiers de eigen uitdagingen mee om de sprongen te verbeteren en om andere nieuwe sprongen uit te voeren die ze tijdens het zomerseizoen op de waterschans en trampoline hebben geoefend. 

Daar waar Jeffrey meer op de algemene ontwikkeling let en m.n. op de techniek in de buckels, let Demi meer op de sprongontwikkeling en spronguitvoering. Hieronder een paar impressie foto's waar de ouders natuurlijk niet op ontbreken ;-)

Foto's van de trainingen