Freestyle Holland

topbanner_-rookies2
topbanner_-treintje1
topbanner_-rookies1
topbanner_-cross
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-treintje
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-spread1
topbanner_-sponsoren
topbanner_-groep
topbanner_-floran1
topbanner_-fhwt1
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-floran2

Fantastisch Hintertux herfstcamp

8 oktober 2017

We hebben er weer een fantastisch mooi herfstcamp op zitten ! Vorige week heeft het voltallige Freestyle Holland wedstrijdteam een volle week op een geweldige moguls piste kunnen oefenen. Elke dag werd er vanaf 8.30 tot 14.00 uur hard getraind door het team. Onder de leiding van Jeffrey en Andre werd de grote groep in tweeen opgedeeld en werden er vele runs gemaakt in de toegekende moguls piste, die het Hintertux bergmanagement voor ons had klaargelegd. 

Jeffrey nam het team met oa. Stefanie, Robin, Esmee, Stan en Floran onder zijn hoede en Andre nam oa. Sten, Niels, Xavi, Romy, Dennis, Nick en Jip mee gedurende de dag. Tussendoor werd en af en toe een hap uit een boterham genomen, waarna er weer snel doorgegaan werd met de trainingen. 

Aansluiting met andere teams was mooi om te zien, zo waren er oa. teams uit Kenia (!!), Poel, Rusland, USA, Japan, China, Bulgarije, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Italie aanwezig om de pistes te benutten. 

Een erg leerzame week, waarbij het team van Jeffrey ook kennis maakt met een nieuwe manier van moguls aanvallen, een techniek die voor veel leering heeft gezorgd. 

Gedurende de week heeft het support team met de ouders veel mooie foto's kunnen maken en deze zullen gedeeld worden via de website of WeTransfer. 

 

Team Subweb bedankt voor de mooie lokatie

Team Hintertux Mountain, thanks for the great slopes !

Andre en Jeffrey, bedankt voor de leuke begeleiding !! 

 

Bedankt voor de leuke week !