Freestyle Holland

topbanner_-treintje
topbanner_-floran2
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-rookies1
topbanner_-treintje1
topbanner_-clubkampioen
topbanner_-sponsoren
topbanner_-floran1
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-spread1
topbanner_-rookies2
topbanner_-fhwt1
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-cross

Mooie resultaten Moguls wedstrijd in Oostenrijk (Hochkönig)

28 februari 2018

Afgelopen Paasvakantie ging een selectie van het @FHWT en een kleine selectie van het recreatieteam, meedoen aan de Oostenrijkse (SK Muehlbach am Hochkoenig) open Moguls kampioenschappen.

Vanuit het wedstrijd gingen Floran Verhoeven (FIS), Stefanie Burger (FIS), Esmee Burger, Niels Engelen, Romy Burger, Xavi Verhoeven, Jip Schrurs en Sten Engelen. Onder de leiding van Jeffrey Bignell vertrok het team met aanhang op donderdag voorafgaand aan de wedstrijd en zijn ze zondags na de wedstrijden weer retour gekomen. 

Stefanie Burger (16e plaats) en Floran Verhoeven (18e plaats) zijn beide FIS licentie houders gingen de strijd aan met de Europese top tijdens de FIS wedstrijd. Zowel Floran als Stefanie hebben laten zien op Europees niveau mee te kunnen, te meer ze in de trainingen voorafgaand aan de wedstrijden een paar voortreffelijke runs en sprongen hebben neer kunnen zetten. Daarnaast hebben ze erg veel wedstrijdervaring kunnen opdoen op een mooie lange piste onder zware omstandigheden (50cm nieuwe sneeuw per dag, veel wind en veel mist).

Daarnaast is er ook voor niet-FIS licenties een wedstrijd georganiseerd zodat ook de rookies mee kunnen dingen naar de topplaatsen.

Ere-plaatsen waren er voor: Esmee Burger (3e plaats M13), Romy Burger (3e plaats M11) en Jip Schrurs (3e plaats J11)

Er stond gepland voor twee wedstrijden, op 31 maart Single Moguls en op 1 april de Dual Moguls. De Duals op zondag gingen uiteindelijk niet door voor de FIS skiers en kon er alleen door de Rookies geskied worden.

KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S

Al met al een zeer leuke en leerzame paar dagen.