Freestyle Holland

topbanner_-floran1
topbanner_-rookies2
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-rookies1
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-floran2
topbanner_-sponsoren
topbanner_-treintje
topbanner_-clubkampioen
topbanner_-treintje1
topbanner_-cross
topbanner_-fhwt1
topbanner_-spread1

Fantastische mogul-wedstrijd in Bödele (Oostenrijk)

18 februari 2019

Afgelopen weekend is er door het FH_Rookies team een fanatische wedstrijd neergezet in Bödele (Oostenrijk). Tijdens super mooi weer had het wedstrijdteam onder begeleiding van Jeffrey Bignell, alle ruimte om ervaring op te doen tijdens officieel mogul wedstrijden.

Freestyle Holland had diverse rookies meegenomen om de diverse onderdelen uit te voeren. Op een redelijk zware en stijle baan werden er vrijdag van oefenruns gehouden, waarna op zaterdag en zondag de officiele wedstrijden plaatsvonden. Diverse 'Meisterschaften" werden er na elkaar afgedraaid en Freestyle Holland deed goed mee in de ranglijsten. Een mooie eerste plaats voor Sten Engelen (U11) en een mooie derde plaats voor Niels Engelen (U13) op de eerste wedstrijddag. Daarnaast was er nog een eerste plaats voor Sten Engelen bij de Aerials (U11). Bij de meisjes waren Romy Burger (4e) en Esmee Burger (5e) de uitschieters.

Op de twee wedstrijddag werden allee leeftijden in 1 klasse verwerkt, wat uiteindelijk resulteerde op een aantal top 10 klasseringen van de in totaal 20 deelnemers. 

Hieronder een paar impressie foto's. Voor meer foto's moet u even deze link volgen.