Freestyle Holland

topbanner_-fhwt1
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-spread1
topbanner_-rookies2
topbanner_-cross
topbanner_-sponsoren
topbanner_-floran1
topbanner_-rookies1
topbanner_-clubkampioen
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-floran2
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-treintje
topbanner_-treintje1

In2sportbrand en 2117 of Sweden - Nieuwe Outfit Sponsor

12 oktober 2020

Freestyle Holland skiet vanaf 14 Oktober a.s. in de gloednieuwe teamoutfits, die speciaal voor Freestyle Holland zijn samengesteld en bedrukt. De club heeft in In2sportbrands dat de pakken van "2117 of Sweden" levert een prima partner gevonden, die naast kleding ook helmen en bodyprotectors levert.

​Bezoek de website van www.in2sportbrands.nl

http://www.2117.se

 

Lees hieronder meer over In2sportbrands:

Wie is In2SportBrands?


In2SportBrands is een jong bedrijf dat actief is in de sportbranche als importeur en distributeur van sport en outdoor producten.
Een exclusief sportmerk op de markt brengen en er een succes van maken? Dat is waar de kracht ligt van In2SportBrands.

We vertegenwoordigen sportmerken in Nederland, België en Luxemburg. Wij richten ons op duurzame, kwalitatieve en professionele merken voor sporters die kwaliteit en comfort kunnen waarderen. De medewerkers van In2SportBrands zijn zelf sportprofessionals en hebben op basis van jarenlange eigen ervaring een enthousiast team opgezet met veel kennis van de producten en de markt. De eigen sportervaring en eisen die je als sporter aan producten stelt is de basis geweest voor de samenstelling van het assortiment. Door deze ervaring in te zetten voor de strenge selectie van het assortiment maar ook in het advies naar de reseller en eindklant zorgt In2SportBrands voor een optimaal advies en tevreden klanten.


De exclusieve merken die wij vertegenwoordigen in de Benelux zijn: 2117 of Sweden, Cairn en Accapi. Voor deze merken zijn wij het aanspreekpunt in de Benelux en verzorgen wij een totaalconcept. Van verkoop, marketing tot en met distributie en nazorg.
Goede service en flexibiliteit


In2SportBrands staat voor persoonlijke service en snelle levering. We hechten veel waarde aan goede service en flexibiliteit. Naast het leveren van onze producten zullen wij ook altijd klaar staan voor onze dealers in de Benelux. Bij ons houdt het niet op bij de verkoop. We staan voor onze merken en hebben graag intensief contact met onze dealers en geven ondersteuning daar waar nodig (verkoopadvies, trainingen en evenementen). Goede en intensieve samenwerking, met zowel de producenten als de retailers, is voor ons de sleutel van het succes! Wij maken graag met u een afspraak om onze producten verder toe te lichten en de mogelijkheden te bespreken. Klik hier om contact met ons op te nemen.