Freestyle Holland

topbanner_-cross
topbanner_-sponsoren
topbanner_-rookies2
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-floran1
topbanner_-floran2
topbanner_-rookies1
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-spread1
topbanner_-treintje
topbanner_-fhwt1
topbanner_-treintje1
topbanner_-clubkampioen
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)

Afscheid hoofdtrainer Jeffrey Bignell

3 april 2023

Aan alles komt ooit een einde, zo ook aan het hoofdtrainerschap van onze hoofdtrainer Jeffrey Bignell. Na 25 jaar trouwe dienst als mogul-skier, en daarna hoofdtrainer heeft Jeffrey Bignell, mogul skisen persoonlijk op de landelijke kaart gezet. Jeffrey heeft als world cup skier honderden wedstrijden gedaan en al zijn kennis en kunde overgebracht aan een groot aantal mogul-skiers die Jeffrey de afgelopen jaren heeft opgeleid. Door omstandigheden heeft Jeffrey aangegeven het wat rustiger aan te gaan doen en zijn hoofdtrainerschap achter zich te laten. Het bestuur, de trainersgilde en de mogul-skiers danken Jeffrey voor zijn jarenlange inzet en dedication !

Na de afgelopen Freestyle Holland is Jeffrey Bignell gehuldigd voor zijn jarenlange inzet en pioneers chap in het Mogul-freestyle skien. 

In overleg met Jeffrey gaan we de komende periode gebruiken om een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen en een passende adviesfunctie voor Jeffrey op te zetten. 

Hieronder de woorden van Jeffrey:

AFSCHEID !!!


Gisteren heb ik letterlijk en figuurlijk met pijn in mijn hart afscheid genomen van Freestyle Holland als hoofdtrainer. Letterlijk omdat ik de laatste tijd wat hartklachten heb en besloten heb hier en daar een stapje terug te gaan en moeten doen.  Hopelijk kan ik op korte termijn geholpen worden om toch lekker te blijven sporten.

Sport is niet alleen mijn beroep en hobby, maar ook mijn passie.  Tijdens de Freestyle Holland Clubkampioenschappen afgelopen zondag werd ik na de prijsuitreiking behoorlijk verrast met zelf een grote prijs .

Bij de speech van Igor onze voorzitter dacht ik dat het me niet zo veel deed. Niets was minder waar toen ik iedereen wilde bedanken, moest ik wel een traantje wegpinken evenals toen alle kids me kwamen bedanken voor alle trainingen.

Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Een oud stagebegeleider Hans van Vlokhoven van mij bij PSV zei toentertijd tegen mij “Out of sight, out of mind”. Hans  is nooit out of mind geweest ondanks dat ik hem en eeuwigheid niet meer gezien heb. En zo zal Freestyle Holland nooit out of mind zijn en altijd een warm plekje in mijn hart hebben.

Buiten dat is het de bedoeling dat er nog een echt afscheid komt voor alle leden. We bestaan per slot van rekening ook nog 25 jaar dit jaar.

Ook heb ik nog afgesproken dat we samen met de trainers voor het nieuwe seizoen een goed plan op gaan zetten voor de komende jaren.

Ik ga jullie geen gedag zeggen maar wil via deze weg zeggen “TOT ZIENS”. We gaan ons zeker nog zien.

 

De FOTOS: