Freestyle Holland

topbanner_-groep
topbanner_-cross
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-floran1
topbanner_-floran2
topbanner_-rookies1
topbanner_-treintje1
topbanner_-rookies2
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-fhwt1
topbanner_-spread1
topbanner_-treintje

Welkom op de website van Freestyle Holland

Deze website houdt je op de hoogte van de activiteiten van Freestyle Holland. Actuele trainingsdata, events, camps en wedstrijden. En natuurlijk nieuws uit de rest van de freestylewereld.

Heb je vragen? Stuur een mailtje aan info@freestyleholland.nl

          Wil je lid worden? klik dan op deze button:        

Nieuwe clubskies zijn besteld

6 mei 2019

Komend seizoen kunnen unieke ski's van het merk Blossom worden besteld. We hebben namelijk de mogelijkheid om eenmalig deze ski's te voorzien van een speciaal door Freestyle Holland ontworpen top-print. Lees meer...

Schrijf je in voor de clubwedstrijd 24 maart

21 februari 2019

Schrijf je vandaag nog in voor de aankomende Freestyle Holland clubkampioenschappen 2019. Er worden weer ruim 60 deelnemers verwacht die in de verschillende categorieën hun opwachting gaan maken. Ook dit jaar hebben we in de rookie divisie enorm veel weerstand en uitdaging. Schrijf je vandaag nog in en vraag je ouders en familie te komen kijken. Tot 24 maart a.s. Lees meer...

Fantastische mogul-wedstrijd in Bödele (Oostenrijk)

18 februari 2019

Afgelopen weekend is er door het FH_Rookies team een fantastische wedstrijd neergezet in Bödele (Oostenrijk). Tijdens super mooi weer had het wedstrijdteam onder begeleiding van hoofdtrainer Jeffrey Bignell, alle ruimte om ervaring op te doen tijdens officieel mogul wedstrijden. Lees meer...

Nieuwe Outfits bij Freestyle Holland

1 november 2018

De hele vereniging heeft zich in het nieuw gestoken. De oranje/blauwe combinatie van de afgelopen jaren, hebben we ingeruild tegen een mooi felgroen/zwart/donkergroene outfit die we komende twee jaar gaan voeren op camps, trainingen en wedstrijden. Lees meer...

@Hintertux trainingscamp

1 november 2018

Tijdens de herfstvakantie zijn we met het gehele wedstrijdteam, aangevuld met diverse rookies en 'allstars' naar het gletchergebied Hintertux geweest om aldaar een trainingskamp te beleggen. Lees meer...