Freestyle Holland

topbanner_-treintje
topbanner_-fhwt1
topbanner_-rookies1
topbanner_-spread1
topbanner_-treintje1
topbanner_-floran2
topbanner_-cross
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-floran1
topbanner_-rookies2
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-groep
topbanner_-combi-frontflipF

Welkom op de website van Freestyle Holland

Deze website houdt je op de hoogte van de activiteiten van Freestyle Holland. Actuele trainingsdata, events, camps en wedstrijden. En natuurlijk nieuws uit de rest van de freestylewereld.

Heb je vragen? Stuur een mailtje aan info@freestyleholland.nl

          Wil je lid worden? klik dan op deze button:        

Nieuwe Outfits bij Freestyle Holland

1 november 2018

De hele vereniging heeft zich in het nieuw gestoken. De oranje/blauwe combinatie van de afgelopen jaren, hebben we ingeruild tegen een mooi felgroen/zwart/donkergroene outfit die we komende twee jaar gaan voeren op camps, trainingen en wedstrijden. Lees meer...

@Hintertux trainingscamp

1 november 2018

Tijdens de herfstvakantie zijn we met het gehele wedstrijdteam, aangevuld met diverse rookies en 'allstars' naar het gletchergebied Hintertux geweest om aldaar een trainingskamp te beleggen. Lees meer...

Welkom Sten Engelen in het wedstrijdteam

31 augustus 2018

Het wedstrijdteam van Freestyle Holland heet de laatste nieuwe aanwinst "Sten Engelen" van harte welkom. Sten heeft de laatste jaren laten zien een echte doorzetter te zijn en ondanks een aantal breuken (arm, been) een belofte te zijn voor de toekomst. Lees meer...

Seizoen 2018-2019 begonnen

16 augustus 2018

Het seizoen is begonnen...de voorbereidingen voor een nieuw winterseizoen zijn nagenoeg gereed. Het jaarprogramma is gereed en de trainers zijn voorbereid. De komende weken worden voorafgegaan door trampoline trainingen, airbag trainingen en krachttrainingen voordat het skiseizoen vol van start gaat. Lees meer...