Freestyle Holland

topbanner_-stan
topbanner_-rookies
topbanner_-cross
topbanner_ combi buckels
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_ NK
topbanner_-floran
topbanner_-nieuwepakken

Welkom op de website van Freestyle Holland

Deze website houdt je op de hoogte van de activiteiten van Freestyle Holland. Actuele trainingsdata, events, camps en wedstrijden. En natuurlijk nieuws uit de rest van de freestylewereld.

Heb je vragen? Stuur een mailtje aan info@freestyleholland.nl

          Wil je lid worden? klik dan op deze button:        

Clubwedstrijd 25 maart a.s.

25 maart 2017

De jaarlijkse Freestyle Holland clubwedstrijd staat weer op het programma. Een wedstrijd waar alle leden aan mee kunnen doen, van jong tot oud.We verwachten dit jaar een record aan inschrijvingen. Ook zijn natuurlijk alle fanatieke supporters dit jaar weer van harte welkom. Schrijf je vandaag nog in! Lees meer...

Kwalificaties voor FH Clubkampioenschappen afgerond

25 maart 2017

De kwalificaties voor de aankomende FH clubkampioenschappen zijn afgerond. De tijden zijn hier te downloaded ter inzage. Komende zaterdag worden de indelingen voor de wedstrijd kenbaar gemaakt afhankelijk van het aantal deelnemers. Je kunt je nog steeds inschrijven voor de wedstrijden, ook als je geen kwalificatie hebt kunnen doen. Lees meer...

Slalomtraining 22 februari 2017

21 februari 2017

Woensdag 22 februari organiseerde Freestyle Holland een speciale Slalom Training voor al hun leden. Zowel bij de kids als de volwassenen kon onze Belgische Alpine skiër Sebastiaan de fijne kneepjes van het skiën om de palen bij brengen. Lees meer...

30 maart a.s. Algemene Ledenvergadering

1 februari 2017

Donderdag 30 maart jl a.s. stond de Freestyle Holland Algemene Ledenvergadering 2017 op het programma. Het afgelopen is positief afgerond en de planning en view naar voren zijn daarmee afgestemd met alle leden. Lees meer...

Wedstrijd programma bekend

24 januari 2017

Het wedstrijd programma waaraan FH deelneemt is bekend. Er worden mogelijkheden geboden om aan diverse moguls/dual moguls wedstrijden mee te doen, bij voldoende animo vanuit de club georganiseerd, anderszins zullen individuele skiers afreizen naar de wedstrijden. Lees meer...