Freestyle Holland

topbanner_-cross
topbanner_-rookies1
topbanner_-treintje1
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-floran1
topbanner_-fhwt1
topbanner_-clubkampioen
topbanner_-spread1
topbanner_-treintje
topbanner_-floran2
topbanner_-rookies2
topbanner_-sponsoren
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-combi-frontflipF

Welkom op de website van Freestyle Holland

Deze website houdt je op de hoogte van de activiteiten van Freestyle Holland. Actuele trainingsdata, events, camps en wedstrijden. En natuurlijk nieuws uit de rest van de freestylewereld.

Heb je vragen? Stuur een mailtje aan info@freestyleholland.nl

          Wil je lid worden? klik dan op deze button:        

Seizoen 2023-2024 weer in volle gang

26 oktober 2023

Het seizoen is weer begonnen! Alle skiërs hebben hun skiles weer gewaxt om te gaan skieen. De baan ligt er weer fantastisch bij. We kijken weer uit naar een mooi seizoen ! Lees meer...

Fantastisch Hintertux herfstcamp

20 september 2023

In de herfstvakantie gaat het voltallige FHWT naar Hintertux om aldaar een week skitraining (en mogelijk ook wedstrijd) te volgen. Op de Gletcher van Hintertux gaat het team onder leiding van Sander Kan trainen op hoogtesneeuw. Lees meer...

2 nieuwe Anwärter trainers

30 juni 2023

Freestyle Holland heeft 2 nieuwe Anwärter trainers bij om mede les te gaan geven aan de jongste groepen. Esmee Burger en Romy Burger hebben in Augustus in Hintertux (Oostenrijk) na bijna twee weken hun Anwärter trainerschap behaald ! Lees meer...

FHWT Zomerskieen van start

30 juni 2023

Gedurende de zomer maanden is het weer erg actief in het FHWT. Op 10 verschillende dagen wordt er weer volop geskied, gedumpt en getraind in de turnhal en waterschans. Onder leiding van Robin, Floran, Marcel en Meike word er in de periode tussen 14 juni en 20 september extra skied. Lees meer...

Afscheid hoofdtrainer Jeffrey Bignell

3 april 2023

Aan alles komt ooit een einde, zo ook aan het hoofdtrainerschap van onze hoofdtrainer Jeffrey Bignell. Na 25 jaar trouwe dienst als mogul-skier, en daarna hoofdtrainer heeft Jeffrey Bignell, mogul-freestyle-skien persoonlijk op de landelijke kaart gezet. Jeffrey heeft als world cup skier honderden wedstrijden gedaan en al zijn kennis en kunde overgebracht aan een groot aantal mogul-skiers die Jeffrey de afgelopen jaren heeft opgeleid. Door omstandigheden heeft Jeffrey aangegeven het wat rustiger aan te gaan doen en zijn hoofdtrainerschap achter zich te laten. Het bestuur, de trainersgilde en de mogul-skiers danken Jeffrey voor zijn jarenlange inzet en dedication ! Lees meer...