Freestyle Holland

topbanner_-rookies2
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-fhwt1
topbanner_-treintje1
topbanner_-floran1
topbanner_-floran2
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-treintje
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-cross
topbanner_-sponsoren
topbanner_-spread1
topbanner_-rookies1
topbanner_-groep

Welkom op de website van Freestyle Holland

Deze website houdt je op de hoogte van de activiteiten van Freestyle Holland. Actuele trainingsdata, events, camps en wedstrijden. En natuurlijk nieuws uit de rest van de freestylewereld.

Heb je vragen? Stuur een mailtje aan info@freestyleholland.nl

          Wil je lid worden? klik dan op deze button:        

Seizoen ten einde, op naar aanvang in Oktober

25 april 2022

Het skiseizoen van Freestyle Holland is tot een einde gekomen. Na een vervelende periode van Covid19 zijn we halverwege toch herstart en hebben we er uiteindelijk toch nog een mooi seizoen van kunnen maken met de clubkampioenschappen als mooie afsluiter. In Oktober gaan de trainingen weer van start voor een mooi en nieuw seizoen. Meld je nu aan als lid om deze start mee te maken. Lees meer...

Fantastische Clubkampioenschappen

29 maart 2022

Afgelopen zondag werden de jaarlijkse Freestyle Holland 2022 clubkampioenschappen gehouden. Op een mooie aangelegde baan werd er door maar liefst 24 deelnemers een dual moguls competitie gehouden om de nieuwe clubkampioenen te bepalen. In elke categorie werden diverse 'battles' uitgevochten onder het zicht van zo'n 100 toeschouwers. Een spektakel om trots op te zijn. Lees meer...

Zomerstop van start

27 maart 2022

Na de aankomende Freestyle Holland clubkampioenschappen gaat de zomerstop weer van start en zijn we rond 4/5 Oktober weer klaar om te starten voor het nieuwe seizoen. Hopelijk een Corona vrij seizoen zodat we weer lekker meters kunnen maken. Veel plezier en bedankt voor afgelopen seizoen. Lees meer...

Tijdsplanning FH Clubkampioenschap '22

23 maart 2022

Komende woensdagavond worden de kwalificaties afgenomen bij de 20 deelnemers. A.s. zondag staat de 2022 Freestyle Holland - clubkampioenschappen gepland. Vind hier meer informatie over de tijdstippen en planning die dag. Lees meer...

Seizoen toch nog mooi opgepakt

18 februari 2022

Na wederom een periode van lock-down hebben we de skies weer ondergebonden en zijn inmiddels weer volop bezig in de hal, met jumps en de moguls. Lees meer...