Freestyle Holland

topbanner_-treintje1
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-treintje
topbanner_-fhwt1
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-floran2
topbanner_-sponsoren
topbanner_-rookies1
topbanner_-floran1
topbanner_-cross
topbanner_-spread1
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-groep
topbanner_-rookies2

Welkom op de website van Freestyle Holland

Deze website houdt je op de hoogte van de activiteiten van Freestyle Holland. Actuele trainingsdata, events, camps en wedstrijden. En natuurlijk nieuws uit de rest van de freestylewereld.

Heb je vragen? Stuur een mailtje aan info@freestyleholland.nl

          Wil je lid worden? klik dan op deze button:        

Fantastisch Hintertux herfstcamp

20 september 2023

In de herfstvakantie gaat het voltallige FHWT naar Hintertux om aldaar een week skitraining (en mogelijk ook wedstrijd) te volgen. Op de Gletcher van Hintertux gaat het team onder leiding van Sander Kan trainen op hoogtesneeuw. Lees meer...

2 nieuwe Anwärter trainers

30 juni 2023

Freestyle Holland heeft 2 nieuwe Anwärter trainers bij om mede les te gaan geven aan de jongste groepen. Esmee Burger en Romy Burger hebben in Augustus in Hintertux (Oostenrijk) na bijna twee weken hun Anwärter trainerschap behaald ! Lees meer...

FHWT Zomerskieen van start

30 juni 2023

Gedurende de zomer maanden is het weer erg actief in het FHWT. Op 10 verschillende dagen wordt er weer volop geskied, gedumpt en getraind in de turnhal en waterschans. Onder leiding van Robin, Floran, Marcel en Meike word er in de periode tussen 14 juni en 20 september extra skied. Lees meer...

Afscheid hoofdtrainer Jeffrey Bignell

3 april 2023

Aan alles komt ooit een einde, zo ook aan het hoofdtrainerschap van onze hoofdtrainer Jeffrey Bignell. Na 25 jaar trouwe dienst als mogul-skier, en daarna hoofdtrainer heeft Jeffrey Bignell, mogul-freestyle-skien persoonlijk op de landelijke kaart gezet. Jeffrey heeft als world cup skier honderden wedstrijden gedaan en al zijn kennis en kunde overgebracht aan een groot aantal mogul-skiers die Jeffrey de afgelopen jaren heeft opgeleid. Door omstandigheden heeft Jeffrey aangegeven het wat rustiger aan te gaan doen en zijn hoofdtrainerschap achter zich te laten. Het bestuur, de trainersgilde en de mogul-skiers danken Jeffrey voor zijn jarenlange inzet en dedication ! Lees meer...

Supergave Clubkampioenschappen 2023

3 april 2023

Afgelopen zondag zijn de 2023 Freestyle Holland clubkampioenschappen weer gehouden bij Montana in Westerhoven. In de diverse categorieën zijn de moguls skiers weer gedaald en hebben in gave races hun beste laten zien. Met dit jaar extra grote bekers als prijzen werd er enorm gestreden onder toeziend oog van de drie-koppige jury, onder leiding van hoofdtrainer Jeffrey Bignell die aan zijn laatste #FHCK bezig was. Lees meer...