Freestyle Holland

topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-floran1
topbanner_-rookies2
topbanner_-treintje1
topbanner_-treintje
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-floran2
topbanner_-cross
topbanner_-rookies1
topbanner_-groep
topbanner_-spread1
topbanner_-fhwt1

Welkom op de website van Freestyle Holland

Deze website houdt je op de hoogte van de activiteiten van Freestyle Holland. Actuele trainingsdata, events, camps en wedstrijden. En natuurlijk nieuws uit de rest van de freestylewereld.

Heb je vragen? Stuur een mailtje aan info@freestyleholland.nl

          Wil je lid worden? klik dan op deze button:        

FHWT Wedstrijd Bödele in Februari

13 januari 2020

De eerstvolgende wedstrijd die we bijwonen is de mogulwedstrijd duals en singles in Bödele (OOS). Deze wedstrijd is verwacht op 12-15 februari 2020. Komende weken gaan we inventariseren wie er mee gaat en waar we verblijven. Lees meer...

Wedstrijd in Felberg gaat niet door

13 januari 2020

De geplande wedstrijd voor de #ROOKIES FH gaat helaas niet door vanwege de beperkte sneeuw op de mogulspiste. De wedstrijdleiding heeft de wedstrijd nu verplaatst naar Maart. Datum wordt later nog gecommuniceerd. Lees meer...

Welkom nieuwe wedstrijdteamleden

11 juli 2019

In het nieuwe seizoen is het FHWT behoorlijk groter geworden. Diverse nieuwe leden hebben voorafgaand aan deelname aan het FHWT testdagen gehad en na beraad zijn diverse jonge skiers toegevoegd aan het wedstrijdteam. Lees meer...

Summerschool vollop bezig

1 juli 2019

De afgelopen weken is het FHWT al behoorlijk onderweg met de opstart van trainingen voor het nieuwe seizoen. Vanaf Mei heeft het team al veel sneeuwmeters gemaakt waarbij behoorlijk veel nadruk wordt gelegd op de basisbeginselen. Lees meer...

Nieuwe clubskies zijn besteld

6 mei 2019

Komend seizoen kunnen unieke ski's van het merk Blossom worden besteld. We hebben namelijk de mogelijkheid om eenmalig deze ski's te voorzien van een speciaal door Freestyle Holland ontworpen top-print. Lees meer...