Freestyle Holland

topbanner_-rookies1
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)
topbanner_-cross
topbanner_-groep
topbanner_-floran1
topbanner_-floran2
topbanner_-treintje
topbanner_-rookies2
topbanner_-fhwt1
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-treintje1
topbanner_-robinstefanie
topbanner_-spread1
topbanner_-sponsoren

Welkom op de website van Freestyle Holland

Deze website houdt je op de hoogte van de activiteiten van Freestyle Holland. Actuele trainingsdata, events, camps en wedstrijden. En natuurlijk nieuws uit de rest van de freestylewereld.

Heb je vragen? Stuur een mailtje aan info@freestyleholland.nl

          Wil je lid worden? klik dan op deze button:        

Freestyle Holland Herfstcamp geannuleerd

13 oktober 2020

Tot onze grote spijt moeten we het a.s. Freestyle Holland herfstcamp, dat gepland stond voor komende week in Hintertux annuleren. Door de aangescherpte COVID19 maatregelen zijn we helaas genoodzaakt onze planning te herzien en lassen we het camp af. Lees meer...

In2sportbrand en 2117 of Sweden - Nieuwe Outfit Sponsor

12 oktober 2020

Freestyle Holland skiet vanaf 14 Oktober a.s. in de gloednieuwe teamoutfits, die speciaal voor Freestyle Holland zijn samengesteld en bedrukt. De club heeft in "In2sportbrands" en "2117 of Sweden" een prima partner gevonden, die naast kleding ook helmen en bodyprotectors levert. Lees meer...

7 Oktober weer van start

26 augustus 2020

Na een hele periode van COVID19 en onzekerheid hoe nu verder met skiën in een afgesloten hal (Montana) kunnen opgelucht doorgeven dat we 7 OKTOBER a.s. weer van start gaan met het nieuwe seizoen. Lees meer...

Voorbereidingen voor nieuwe seizoen in gang

16 juli 2020

De voorbereidingen voor de start van het nieuwe seizoen zijn op gang gekomen. Nu COVID19 een beetje onder controle lijkt en we steeds meer terug naar de oude situatie mogen, komt ook het skiseizoen weer dichter bij. De komende maand zal duidelijk worden hoe we gaan opstarten en hoe het restant van de zomer er uit gaat zien. Lees meer...

Einde Seizoen

14 april 2020

Met de intrede van COVID-19 is het Freestyle Holland Mogulas seizoen eerder afgelopen dan normaal. Na de zomer hopen we jullie allemaal weer te mogen begroeten! Voor nu blijf veilig en let op elkaar. Tot Moguls ! Lees meer...