Freestyle Holland

topbanner_-robinstefanie
topbanner_-combi-frontflipF
topbanner_-rookies1
topbanner_-clubkampioen
topbanner_-treintje1
topbanner_-treintje
topbanner_-floran2
topbanner_-floran1
topbanner_-fhwt1
topbanner_-sponsoren
topbanner_-cross
topbanner_-rookies2
topbanner_-spread1
topbanner_-robinstefanie (kopie 1)

Club pakken 2018 - 2019

Set volwassenen Set kinderen Jack Kids Pulli volw & kids

 

 

klik op plaatjes voor vergroting   Jack Volwassenen Jack Volwassenen

 

Beste leden,

Zoals gebruikelijk bestaat de mogelijkheid via Freestyle Holland elke 2 jaar een nieuwe cluboutfit aan te schaffen van onze sponsor Rehall tegen een zwaar gereduceerde prijs. Voor het seizoen 2018/2019 hebben we in overleg met Rehall gekozen voor een nieuw pak in de kleurstelling lyme/black. Met deze pakken hebben we behalve een functioneel en fraai skipak ook een mooie, opvallende en uniforme uitstraling als Freestyle Holland waarmee we laten zien dat we onze club een warm hart toedragen en trots zijn op onze club.

Voor het seizoen 2018/2018 bestaan de sets voor volwassenen uit een broek en jack. Voor de kids bevat de set tevens een Microfibre Pulli in de kleur Magnet black.

Behalve de sets hebben we tevens een fraai aanbod aan donsjacks en er kunnen extra pulli's los besteld worden.

De pakken (jacks) zullen dit jaar voorzien worden van ons Freestyle logo. De pakken van de teamleden zullen daarenboven voorzien worden van onze teamopdruk, die ook dit jaar gesponsord zal worden.

De maatvoering is de standaard Europese maatvoering waarbij door Rehall is aangegeven dat deze voor de volwassenen overeenkomt met de maatvoering van vorig jaar en voor de kids de standaard confectiematen worden gehanteerd, edoch dat deze iets ruimer uitvallen. 

Omdat Rehall alle bestellingen voor het seizoen 2018/2018 snel moet plaatsen bij de , willen we jullie verzoeken om de ingevulde bestelformulieren uiterlijk 3 maart te retourneren aan info@freestlyleholland.nl Bestelformulieren die na die datum worden ontvangen kunnen wij niet meer verwerken en kunnen dus niet meer in behandeling worden genomen. Rehall streeft ernaar om de pakken in September/Oktober 2018 uit te kunnen leveren, maar is daarbij afhankelijk  van de fabrikant. Zodra iets nader bekend wordt over de uitlevering zullen wij jullie hierover informeren.

Tevens informeren wij jullie dat wij de kosten van de geplaatste bestelling zullen innen via een automatische incasso nadat de bestellingen door jullie geplaatst zijn. Details van de clubpakken en extra's zijn ook te vinden op onze website.

Met sportieve groet, Freestyle Holand

Download de het bestel formulier voor het bestllen van de pakken. Let op dit moet voor 7 maar naar info@freestyleholland.nl vestuurd.  

 

 ​